márvány csiszolása

Cementlap felújításához vegye fel velünk a kapcsolatot!

Terrazzo felújítása, avagy szépség a lábunk alatt!

A terrazzo egy olyan anyag, amiből már nagyon rég is divatos, elegáns felületeket tudtak készíteni. Pesti körfolyosós házaktól kezdve a bankokig szinte mindenhol megtalálhatóak.
Egyedi méretre, helyszínen öntött, sok esetben intarziás berakásokkal díszített padlók, illetve a cementlapok örök darabok, amiket elbontani lehet, hogy butaság lenne!

Amellett, hogy az eredeti patináját nem veszíti el, gyorsan fel lehet újítani:

- csiszolással
- polírozással

Kérjen ajánlatot e-mailben, vagy hívja
telefonszámunkat:

+36-70/ 326-326-7

Betonpadló csiszolásban, márványcsiszolásban van szülsége segítségre? Keressen minket!

Egy példa cementlap csiszolására

Cementlap csiszolás

Öntött terrazzo polírozása

Terrazzo polírozás

A terrazzo csiszolásról bővebben

terrazzo csiszolásA terrazzo egy olasz eredetű szó, jelentése „terasz”. Azért ezt az elnevezést kapta a terrazzo, mert ezt a fajta eljárást legfőképpen teraszok esetében alkalmazták eleinte. Több száz évvel ezelőtt ugyanis olasz munkások felfedezték, hogy a márványdarabokat másfajta felhasználási formában is tudják hasznosítani. A márványlapok ugyanis kiválóan alkalmasak voltak a terasz burkolására, azonban az egyenletes és esztétikus felület érdekében csiszolásra szorultak. A terrazzo csiszolása azonban nem volt egyszerű folyamat az akkori eszközökkel, így hamarosan fejlődésnek indult a csiszolástechnika is.

Szerencsére napjainkban a terrazzo csiszolás sokkal egyszerűbb folyamat, hiszen megannyi eszköz áll hozzá rendelkezésünkre! Azonban fontos leszögezni, hogy a márványlapok e fajtája roppant érzékeny, és gondos odafigyelést igényel csiszolás közben, illetve az utókezelése is komoly szakértelmet követel! Ha a terrazzo csiszolását követően nem megfelelően kenik le, könnyedén sérülékennyé válik, és el is színeződhet! Így mindenképpen érdemes profikra bízni a terrazzo csiszolást!

Ha terrazzo csiszolásra van szüksége, a legjobb helyen jár!

Főbb megrendelők

Mol

Strabag

G4S

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához.

Értettem! Bezárom...
Scroll to Top
Flickr
Facebook
Twitter
Tweet
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube