márvány csiszolása

Szolgaltatasaink

Egybecsiszolás, teljes felújítás

Rosszul lerakott lapok „fogasodását” és a mély karcokat lecsiszoljuk, így egy teljesen sík, egybefüggő felületet kapunk. Ezután szín azonos kétkomponensű ragasztóval kitöltjük a repedéseket, kitöréseket, majd tovább csiszoljuk, tükörfényesre polírozzuk a kőpadlót.

Finomcsiszolás, polírozás

Padló felületéről a bekopott, matt felületet lecsiszoljuk, majd fényesre polírozzuk. Eredmény: csúszásmentes, tartós, fényes felület

Lehetőség van a jelenlegi trend szerinti matt, selyem fény, fényesre csiszolására is. Munkáink során a legmodernebb gépeket, technológiákat használjuk, így szálló por, bokáig érő iszapmentes mindegyik folyamat! Nem kell kiköltözni a lakásból, csak azért mert felújítjuk a padlót.

Nézze meg folyamatosan frissített referencia képeinket!
Márványcsiszolás, padlófelújítás, gránitpolírozás, kőpadlók tisztítása, terrazzo felújítása, terrazzo polírozása, kitörések, repedések javítása színazonos műgyantával. Legyen akár márvány, mészkő, műkő, gránit, terrazzo, gres, travertin, pala, kvarc, pvc…gyorsan, precízen elkészítjük az Ön igényei szerint!

Hívja infóvonalunkat!

+36-70 326-326-7

Márványcsiszoláshoz hívjon minket!

márványcsiszolásMegkopott a kőpadló régi fénye? Karcolások csúfítják a burkolatot, ami így már koránt sem olyan elegáns hatású, mint valaha? Jó lenne kijavítani a hibákat, de közben szeretné elkerülni, hogy mindenen vastagon üljön a por? Akkor ránk van szüksége!

Szakembereink a márványcsiszolás terén is hathatós segítséget nyújtanak ügyfeleinknek, akiknek így lehetőségük van arra, hogy újra élvezhessék a kőpadló hibátlan megjelenését. Számunkra valóban fontos az Ön elégedettsége, ezért a legmodernebb eszközök igénybevételével dolgozunk, ami több szempontból is előnyt jelent a márványcsiszolás kapcsán:

  • Pontos és minőségi munkát végzünk, amely valóban visszaállítja a kőpadló régi szépségét.
  • Ésszerű határidőn belül tudjuk kivitelezni a márványcsiszolást.
  • A felújítás nem jár horribilis mennyiségű szennyeződéssel, így nem zavarja jelentősen az életvitelt a házban.
Válassza Ön is a legjobb lehetőséget, ha márványcsiszolásra kerül a sor, és forduljon hozzánk, hogy elvégezhessük a munkát! Nem fogja megbánni döntését!

Főbb megrendelők

Mol

Strabag

G4S

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához.

Értettem! Bezárom...
Scroll to Top
Flickr
Facebook
Twitter
Tweet
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube