márvány csiszolása

Impregnálás

Válasszon minket, ha padlófelújításról van szó!

Az impregnáló anyagot géppel beledolgozzuk a felületbe, melynek hatására a felület víz, szennytaszítóvá válik, és jobban elenáll a fagyásnak.

Fugatisztítás + impregnálás

Visszakapja eredeti színét, impregnálással pedig a későbbi elszíneződés lehetőségét csökkenti. Márványpadlók esetében a fugatisztítás után újra kell polírozni a felületet.

Fugázás műgyantával, kitört részek/repedések javítása

Új márvány vagy mészkőpadló burkolása után fugázáselőtt egybecsiszoljuk, majd hagyományos fuga helyett műgyantával töltjük ki a hézagokat. Régen lerakott márványpadlónál kivágjuk a hagyományos fugát, utána újrafugázzuk műgyantával, majd becsiszoljuk. Végeredmény: teljes felületen a kő felszínével azonos magasságban kitöltött fugák fényesre polírozottak, könnyen tisztíthatóak, nehezen koszolódnak be.

Folttisztítás a kőből

Olaj, rozsda, savmarás, borfolt, stb. Speciális vegyszerrel kiszívjuk a kőből a szennyeződést, majd egybepolírozzuk a teljes padlót.

Felülettisztítások

Pl. homlokzat, kerítés, padló, szobor. Gépi súrolással vagy magasnyomású vízzel és környezetbarát tisztítószerrel letisztítjuk a koszos, mohás felületeket.

Csúszásmentesítés

Lépcsők, padlók, polírozott felületek. Stokkolt csúszásmentes sávokkal, felületre ragasztott csúszásmentesítő szalagokkal, vagy polírozott felület esetén egy különleges vegyszert dolgozunk bele a kőbe, amitől fényes marad a felület, de mégis csúszásmentes lesz.

Márványcsiszolás, betonpadló csiszolás? Keressen minket, segítünk!

Cementlap felújítás – a régi is lehet újra szép

cementlap felújításAmikor cementlapról hallunk, akkor sokaknak az ódivatú, furcsa mintázatú járólapok jutnak eszébe, holott ezt a megoldást mind a mai napig gyártják, használják, és modern köntösben is megtalálható a piacon.

Azonban abban nem tévednek azok, akik a régiségekhez kötik ezt a fajta burkolatot, hogy ténylegesen jókora múltra tekint vissza a felhasználása. Ebből adódik, hogy amellett, hogy az új lapok is kopottá válhatnak, valóban találkozhatunk már hosszú ideje használatban lévő padlókkal is – ilyenkor jön jól a cementlap felújítás!

A cementlap felújítás során elérjük, hogy a járólap ismét régi fényében tündökölhessen, eltűnjön a zavaró mattság, ami ápolatlan hatást kölcsönöz padlónak. Mivel igen hasznos és tartós megoldásról van szó, így legtöbbször érdemesebb a cementlap felújítására költeni, semmint újra rakatni azt, hiszen profi eljárások segítségével valóban kellemes megjelenést érhetünk el a régi cementlapok esetében is.

Használja ki a lehetőséget, és hívjon minket, hogy elvégezhessük a munkát!

Savérzékeny kőfelületek általános tisztítása

Mindenki azt szeretné, ha az olyan felületek, mint a padlóburkolat a konyhában, a járólap a hallban, a terasz kőfelülete vagy a csempeburkolat a fürdőszobában sokáig tisztán és foltmentesen ragyogna.

Ez a ragyogás és tisztaság bizonyos felületeknél nehezebben fenntartható, mint más, nem olyan kényes anyagoknál. A padló mindennapos használatnak van kitéve, ennélfogva megvan a veszélye annak, hogy előbb-utóbb meglátszik rajta az idő nyoma. Kopások, repedések keletkeznek rajta, megkopik a fénye, bemattul vagy az is előfordulhat, hogy látható foltok csúfítják el a felületét, csak a padlófelújítás segíthet.

Egy átlagos mosószeres tisztítás nem mindig vezet eredményre, és a folt megmarad vagy elhalványul, de nem tűnik el. Bizonyos kőfelületek nem bírják a maró hatású szereket, savérzékenységükből adódóan nem lehet akármivel tisztítani őket. A padlófelújítás speciális eszközöket, rutint kíván ilyen esetekben.

Forduljon hozzánk bizalommal, és mi elvégezzük a savérzékeny kőfelületek tisztítását is, anélkül, hogy azok épségében kár keletkezne! Nem marad más, csak ragyogó felületek!

Amikor a minőség és az elegancia találkozik: fugázott kőpadló burkolatok

Amikor a minőség és az elegancia találkozik: fugázott kőpadló burkolatokBurkolatfelújításon gondolkodik? Szeretné, ha egyedi megjelenésű és elegáns lenne új padlója? Cégünk elérhető árakon foglalkozik profi, szakszerű padlófelújítási teendőkkel. Munkánk során, ha kőpadlókkal találkozunk, és az ügyfelek igényei is erre irányulnak, műgyanta alapú fugázóanyagokkal dolgozunk.

A fugázás a burkolás legutolsó fázisa, amikor nem csak, hogy kidolgozzuk burkolatunk végső esztétikai megjelenését, hanem a legfontosabb technikai tulajdonságok is ekkor születnek. A műgyantával való fugázás legnagyobb előnye az elegáns külső létrehozása mellett, hogy rendkívüli ellenállóképességet biztosít a vegyszerekkel szemben. Alapvetően nagyszerűen gátolja a víz és a különböző szennyeződések bejutását a burkolatba, ennek eredményeképpen pedig Önnek még sokáig nem kell újabb burkolatfelújításon gondolkodnia.

Meggyőztük? Akkor bátran vegye fel a kapcsolatot szakértő munkatársainkkal, és elvégezzük a szükséges burkolatfelújítási munkálatokat, hogy otthona padlója újra tökéletes legyen!

Márványpadlójára ráfér a felújítás? Kérje márványcsiszolás szolgáltatásunkat!

márványcsiszolásA márvány rendkívül exkluzív hatást kölcsönöz minden lakótérnek, de mint minden mást, a márványt is kikezdi az idő és a rendszeres igénybevétel. Felújítása komoly szakértelmet igényel, viszont a tartósság érdekében mindenképpen szükséges!

A márványcsiszolás olyan gépek és alapanyagok alkalmazásával történik, amelyek nem tesznek kárt a kőzet felületében és szerkezetében. A padlócsiszoló gépek rendkívül finom mozdulatokkal teszik rendbe a felületet. A tevékenység több fázisból áll, amelyek sorrendjét szükséges betartani, hiszen csakis így válhat újra tökéletessé a márványpadló, vagy –lépcső. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek a márványcsiszolás terén, így biztos lehet abban, hogy a padló gondos kezekbe kerül, és újra régi pompájában fog tündökölni!

Ha már nem olyan a márványpadló csillogása, mint régen, keressen minket bizalommal, és kérje márványcsiszolás szolgáltatásunkat! Velünk ismét ragyogni fog a padló!

Padlófelújítás: csúszásmentesítés a biztonságos padlóért!

padlófelújításVannak olyan anyagok, amik hiába szépek, hiába mutatnak jól padlóburkolatként, felületük csúszik, és a csúszós padló sosem jelent biztonságos közlekedéshez megfelelő felületet. Balesetveszélyes lehet mindenki számára, nemcsak az idősek vagy a nehezebben mozgó betegek nem tudnak így magabiztosan közlekedni, de senki más sem.

A megoldás a padlófelújítás keretein belül végzett csúszásmentesítés, amivel könnyen és gyorsan újra biztonságos, balesetmentes járófelületet használhatunk. Legyen szó konyháról, folyosóról, teraszról vagy bármilyen közintézményről, irodaházról, mindenhol egyaránt fontos, hogy a padló, de a lépcsők is csúszásmentesítve legyenek.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és kérje színvonalas szolgáltatásainkat padlófelújításhoz kapcsolódóan is! A csúszásmentes padlót többféleképpen is meg tudjuk valósítani, így speciális vegyszerrel, illetve ragasztott szalagokkal és sávokkal is. Felejtse el a balesetveszélyt, és élvezze a dekoratív padlófelületeket!

Márványpolírozás: szebb, mint újkorában!

márványpolírozásA márvány nemes, tetszetős, változatos megjelenéssel bíró anyag, amiből gyönyörű márványpadló is készülhet. Fényes, tükörsima, hibátlan és gyönyörű, de sajnos csak kezdetben. Hiába a minőség és az időtállóság, a márványon is meglátszanak a használat nyomai. A kezdetben olyan tökéletes felület az évek múlásával egyre kopottabb lesz, elveszti a fényét, foltosodhat, nyomot hagyhatnak rajta a kiömlő folyadékok, megjelenhetnek karcolások, repedések.

Szerencsére van megoldás! Anélkül adhatja vissza márványpadlója régi fényét, hogy le kellene cserélnie azt! A márványpolírozás egy gyorsan elvégezhető, megfizethető árú, hatékony felújítási módja a márvány padlónak. Általában gyémánteszközzel végzik, és a felület polírozása során eltüntetik a karcolásokat, elszíneződéseket, töréseket. A márványcsiszolást, márványpolírozást és impregnálást követően a padló visszanyeri régi fényét, szebb lesz, mint újkorában!

Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, és kérhet árajánlatot márványpadlója felújításához!

Miért van szükség padlófelújításra?

padlófelújítás Akinek márványpadlója van, tisztában van azzal, hogy bizony elkerülhetetlen a padlófelújítás bizonyos időközönként. Bár azt gondolhatnánk, hogy egy kőpadló jóval masszívabb, mint mondjuk egy parkettázott terület, azonban az idő múlása és a rendszeres használatbavétel az ilyen típusú padlókat sem kíméli.

Padlófelújításra elsősorban az esztétikum miatt van szükség, hiszen rendkívül előnytelen látványt nyújt egy sérült márványpadló, különösen egy exkluzív rendezvényteremben, de természetesen otthonunkban is rontja az összképet. Ezért a tulajdonosoknak időt kell arra szánniuk, hogy olyan szakértői csapatot keressenek meg, akikre rábízhatják a padlófelújítást, mely a fényességet megőrző kristallizációs polírozást foglalja magába, egy nagyon karcos területen pedig az újracsiszolást.

A padlófelújítási munkálatokra hosszú távú befektetésként tekinthetnek az ügyfelek, hiszen az elhanyagolt kőpadló elemeit egy idő után szükséges lesz lecserélni, ha nem fordítanak figyelmet karbantartásukra. Ha nem szeretne jelentős anyagi kiadással számolni a csere miatt, mindenképp éljen a padlófelújítás lehetőségével! Kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!Főbb megrendelők

Mol

Strabag

G4S

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához.

Értettem! Bezárom...
Scroll to Top
Flickr
Facebook
Twitter
Tweet
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube