márvány csiszolása

Imázsnövelő tipp igényes étterem-tulajdonosoknak

Imázsnövelő tipp igényes étterem-tulajdonosoknak

Igényes, kulturált éttermet vezet. Mint minden étterem-tulajdonosnak, Önnek is az a vágya, hogy minden nap hosszú sorok kígyózzanak a bejárat előtt. Ezért számos eszközzel próbálja még vonzóbbá tenni éttermét a vendégek előtt.

Létezik olyan tényező, mely sokkal nagyobb befolyással bír egy étterem megítélésében, mint gondolná és segít az első benyomást pozitív irányba vinni.

 

Egy étterem ezerféle eszközzel igyekezhet pozitív benyomást kelteni a vendégekben. Kiváló ételkínálatával – hiszen nincs professzionális fogás minőségi alapanyag nélkül-, kitűnő klímájával, elsőrangú kiszolgálásával, diszkrét hangulatot előidéző hegedűszóval vagy a különleges ételekhez a legnevesebb borászok minőségi borainak felszolgálásával.

Étterem-tulajdonosként ezt Ön is tudja.

Ezért étterme híres a konyhájáról és a kiszolgálásáról. Mindemellett igyekszik a legkörültekintőbb módon kiválasztani a pincéreket és konyhai alkalmazottakat.

De vajon mindez elegendő ahhoz, hogy lemondjon a külcsínről? Vajon mekkora szerepe van étterme vizuális megjelenésének a vendégek részéről történő véleményalkotásban?

 

A külsőség és az igényes megjelenés az Ön éttermének a „csomagolása”

Az első benyomásnak óriási szerepe van egy szolgáltatás, egy termék esetében. Egy szupermarketben például akár 15.000 termékkel is találkozhat a polcokon; ezért néhány perc alatt több ezer termék kerül a látóterébe, melyről véleményt alkot.

Méghozzá annak külseje alapján.

Bármennyire is értékes vagy praktikus egy termék, ha nem veszi meg a vásárló, akkor csak kidobott pénz az ablakon. Egy termék sikerességében a csomagolásnak hatalmas szerepe van; akár 20%-os forgalombővülést is hozhat az esetében.  

Miért van ez így?

Mert az emberek az első benyomás alapján ítélnek. Akkor is, hanem tudatosan teszik.

Étterme külső megjelenésének ezért óriási szerepe van a vendégek szemében.  A külső megjelenés professzionális kivitelezésében pedig akad egy tényező, mely sokkal fontosabb, mint gondolná.

 

Padlócsiszolással vonzóbbá teheti étterme megjelenését

Míg egy boltban a vásárló a termék kinézete, annak csomagolás alapján alkot véleményt a termékről. A csomagolás minőségéről következtet a termék minőségére.

Addig az Ön vendége már a helyiségbe lépést követően elkönyveli az Ön éttermét, annak kinézete és tisztasága alapján. A negatív első benyomáshoz pedig nem csak csupán a széktámlán összegyűlt pormacska, a poros képkeretek, vagy a koszos sótartó járul hozzá.

De a karcos, foltos, matt márvány és padlófelület is.

 

Miért van szükség a rendszeres padlócsiszolásra?

Étterme forgalmas hely; padlózata pedig folyamatos igénybevételnek van kitéve. A kiömlött folyadékok, a karcolások, a felmosó vegyszerek károsítják a padló felületét.

A felületre sok por, homok és egyéb szemcse kerül; ezek pedig karcosodást és a mattosodást okoznak. Több tucat, akár több száz cipő is megfordul naponta rajtuk, amik csiszolóvászonként működnek.

Majd a pórusok kinyílása során a kő mattá válik, karcos lesz. Nem fog már ragyogni. 

A padlócsiszolással azonban a megkopott, lemattult padlóját újra az eredeti fényében, csillogásában láthatja.

 

Használja ki éttermében a padlócsiszolás előnyeit

Megfelelő időközönként kivitelezett padlócsiszolással barátságosabb környezetet teremthet alkalmazottainak, és az hozzájárulhat a dolgozó teljesítményének javuláshoz is. Hiszen a munkavállalók részére az egyik legfontosabb tényező a munkahelyükön ugyanaz, mint saját otthonukban is.

A tiszta, igényes és biztonságos (csúszásmentes!) környezet.

 

Padlócsiszolással fokozhatja az étterem termelékenységét

Nem elég csupán a finom menüsor. Az igényes, tiszta és külsőleg is vonzó étterem hozza a legnagyobb profitot.

Rendszeres padlócsiszolással nem kell szégyenkeznie vendégei előtt a karcos, foltos, matt márvány miatt. Esztétikailag is vonzó megjelenést adhat éttermének, mely méltón tükrözi majd a szolgáltatás színvonalát. Pozitív első benyomást gyakorolhat vendégeiben.

 

Padlócsiszolással spórolhat a takarításon is

Amennyiben a kőpadlót a fugájával egy síkra csiszoljuk, sima padozatot kapunk végeredményként. Ez pedig egy exkluzív megjelenést ad a padlónak.  Mindemellett könnyen takaríthatóvá is válik, mivel a fugahézagokba nem tud beleülni a kosz.

Így kevesebb és ritkább takarításra lesz szüksége.

A padlócsiszolás során étterme környezetére is vigyázunk, így nem kell féltenie a közvetlen érintkező felületeket, falakat, értéktárgyakat. A teljes technológiát pontosan betartjuk, és összeszokott szakembergárdával dolgozunk. Keressen minket, ha csúszásmentes, tartós, fényes felületre vágyik! Javítson étterme esztétikai megítélésén!

Főbb megrendelők

Mol

Strabag

G4S

Weboldalunk használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárul a cookiek használatához.

Értettem! Bezárom...
Scroll to Top
Flickr
Facebook
Twitter
Tweet
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube